Venčanje na otvorenom

Planirate venčanje na otvorenom ali ne znate odakle da počnete? Ne brinite, tu smo da vas posavetujemo i da vas usmerimo u pravom smeru. vencanje-u-botanickoj-basti-5

Za početak morate odabrati lokaciju koja odgovara broju gostiju koje očekujete. Nije isto organiziovanje venčanja za 100 ljudi i organizovanje venčanja za 500 ljudi. Možda ćete naći idealan i romantičan prostor međutim neće biti tehničkih mogućnosti za montiranje opreme za vaš broj gostiju. Zato pažljivo odaberite lokaciju. Vodite računa i o podlozi na koju oprema mora da se montira. Možda vam se neki prostor učini bajkovitim, međutim neravna podloga može da bude veliki problem, kao i nemogućnost da se obezbedi struja kako bi se sve na pravi način povezalo. 

Kada odlučite koliko gostiju će biti na vašem slavlju vreme je da izaberete šator za svadbu. Imate više mogućnosti u zavisnosti od toga u kom mesecu je vaše slavlje. Ukoliko je to letnji period onda možete uživati u otvorenom šatoru sa pogledom na predivnu prirodu mesta koje ste izabrali za vaš najlepši dan. Same dimenzije šatora će najviše zavisiti od vašeg broja gostiju kao i od toga za kakve ćete se stolove i stolice odlučiti. Imate više opcija a svakako, po rečima velikog broja mladenaca, najlepše je kada se izaberu okrugli banket stolovi. Za svaki sto staje od 10 do 12 ljudi. Banket stolice imaju navlaku na koju se može staviti dekoracija po vašoj želji. To može biti mašna u boji, ali isto tako možete biti kreativni i izabrati nešto drugačije.

dekoracija-stolica-39 dekoracija-stolica-25

Trenutno je aktuelni hit kod nas iznajmljivanje Tifani stolica. Ako želite romantično venčanje kao u američkim filmovima sigurni smo da su Tifani stolice kao stvorene za vas.

Kada izaberete lokaciju, šator i stolove i stolice najveći deo posla je iza vas. Imajte u vidu da rezervaciju morate obaviti na vreme. Najveći broj mladenaca gotovo svaki detalj izabere i godinu dana ranije. Sa nekim stvarima ne morate žuriti, ali rezervacija opreme kao i dogovor sa bendom moraju se obaviti na vreme. Najveći deo popularnih bendova ima rezervisane termine mnogo ranije, a vi sigurno ne želite da pravite svadbu u ponedeljak jer je to vašem omiljenom bendu jedini slobodan datum?

Sledeća bitna stavka jeste izbor hrane i firme koja će odraditi savršen ketering za vas. Morate prvo odlučiti da li želite klasičan meni ili švedski sto, da li će hrana biti standardna, ili možda želite nešto drugačije, na primer vegeterijanski meni? Morate pažljivo izabrati firmu koja će vam raditi ketering, jer sigurno je da nije isto služiti hranu u restoranu i negde na otvorenom. Biće vam neophodni i frižideri za piće kao i konobari koji će služiti goste.

Sledeći korak jeste dekoracija vašeg venčanja. Da li ćete dekoraciju raditi sami ili ćete posao prepustiti profesionalcima? Da li želite glamurozne bukete cveća ili nešto skromnije? Da li ćete izabrti cveće koje ima neko značenje ili će vaš izbor zavisti od toga koji su vam cvetovi omiljeni? Da li će dekoracija biti standardna ili želite nešto totalno drugačije? Pred vama su brojne odluke, bitno je samo da ih donesete na vreme kako bi vaše venčanje proteklo u najboljem redu. Sigurni smo da ne želite da nekoliko dana pred vaš najvažniji dan u životu prolazite kroz stresne momente.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s