Dekoracija stolica

stolice dekoracija (45)

Vaše venčanje je poseban dan u vašim životima kao i životima vama dragih ljudi. Dok vaše prijateljice mesecima razmišljaju koju će haljinu obući za vaš najdivniji dan, s kojim će je cipelama uklopiti, kakvu će frizuru napraviti, vi razmišljate o milion detalja koji će vašem venčanju dati jedinstveni pečat.

Od svih slatkih muka oko planiranja venčanja veliki značaj pridaćete dekoraciji jer će ona ostaviti  veliki utisak na vaše drage ljude.

Treba doneti tešku odluku i odlučistolice dekoracija (33) ti koje će boje dominirati i kako će se uklopiti u enterijer sale. Ukoliko je vaša sala već donekle dekorisana vaše je samo da se odlučite za cvetne aranžmane,  međutim, neretko se dešava da niste oduševljeni samom dekoracijom sale, ili pak želite da svaki detalj bude po vašem ukusu. Mi vam nudimo veliki izbor mašni u svim mogućim bojama. Mogućnosti ukrašavanja su brojne, od drugačijeg stila vezivanja običnih mašni do totalno drugačijeg dizajna.

Vaše je samo da budete kreativni i da nam kastolice dekoracija (36)žete koje su vaše želje i kako želite da vaša sala izgleda na dan venčanja. Klasične satenske mašne dugo su bile rešenje za koje se većina mladenaca odlučivala. Danas je sve više hrabrih i inventivnih, razdraganih i drugačijih mladenaca koji žele da njihovo venčanje bude jedinstveno a samim tim i dekoracija što drugačija i što neobičnija. Mi smo tu da vam pomognemo našim savetima i idejama. Ako nešto nemamo u ponudi napravićemo to specijalno za vas!

Ne postoje neostvarive želje! Igraćemo se sa bojama i materijalima, i mi, kao i vi, želimo da vaše svadbeno slavlje bude upečatljivo! Pored velikog izbora mašni imamo i stolnjake u boji. Dekoraciju ćemo upotpuniti bojama na mladenačkom stolu. Ako ste za klasično rešenje onda je belo prava boja za vas. Ali ako ste spremni da eksperimentišemo zajedno napravićemo za vas sve što poželite!