Fabrika nudli u Rumi

Dugi niz godina bavimo se organizacijom raznih događaja. Događaji su brojni, različiti i puni izazova a organizacija na visokom nivou zahteva iskustvo, znanje i posvećenost. Pogledajte kako je izgledalo polaganje kamena temeljca za izgradnju fabrike nudli u Rumi.

iznajmljivanje-opreme-18

Funkcionerka SNS Maja Gojković i izvršni direktor Sinovation grupe iz Nepala Nirvana Čaudri položili su u Rumi kamen temeljac za izgradnju fabrike nudli – polugotovih jela od testenine.

otvaranje-fabrike-nudli-u-rumi

otvaranje-fabrike-nudli

Nepalska kompanija postoji 140 godina ima fabrike na četiri kontinenta u deset zemalja i ima širok spektar poslova od energetike do telekomunikacija, a posebno su poznati po proizvodnji nudli. Događaj smo organizovali po sistemu ključ u ruke, pobrinuli smo se za svaki detalj, od postavljanja velikog šatora za ovakve prilike, bine, govornice, press-walla, zastave pa sve do keteringa, posluženja i dekoracije.

iznajmljivanje-opremeiznajmljivanje-opreme-19iznajmljivanje-opreme-17iznajmljivanje-opreme-16iznajmljivanje-opreme-15iznajmljivanje-opreme-12iznajmljivanje-opreme-1

Uradili smo i brendiranje govornice i press wall-a kao i postavku ozvučenja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s